Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka reaguar në lidhje me tërmeti e fundit 6.8 ballësh që ka rënë në Turqi.

Ministri Cakaj: I shqetësuar thellësisht për tërmetin e fundit në Turqi. Në këto momente të vështira ne jemi afër vëllezërve tanë të prekur nga tërmeti. Mendimet dhe lutjet tona janë për Turqinë.

Top Channel