Disa lëkundje të njëpasnjëshme janë shënuar ditën e sotme në Kukës dhe në Peshkopi.

Tërmetet kanë rënë shumë pranë njëri tjetrit dhe magnituda me e fortë ka qenë 4.6.

Akoma nuk ka njoftim nëse ka pasur dëme apo jo.

Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë dhe në Shëngjin si dhe zonat përreth.

 

 

Top Channel