Fëmijët që u bënë me fëmijë/ Rastet që tronditën botën, Tressa u përdhunua nga vëllai

19/01/2020 11:52

Të jesh prind nuk është një gjë e thjeshtë, pasi kërkon shumë kohë, durim dhe përgjegjësi.

Por, çfarë ndodhë kur fëmija sjell në jetë një fëmijë?

Rastet e mëposhtme kanë shokuar botën, kur vetë fëmijët kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre./Ekspres/

FOTO GALERI
1/7
Rrëfimi i Tressa Middleton i ka rrëqethur të gjithë. Vëllai i saj e kishte përdhunuar 11-vjeçe kishte mbetur shtatzënë, kurse 12-vjeçe solli në jetë fëmijën. Por ai fëmijë i është dhënë një familje tjetër.

Top Channel