Gjykata e Krimeve të Rënda ka shpallur mos kompetencën për dosjen “Toyota Yaris” në të cilën u gjetën 3.4 milion euro.

Vendimi është dhënë nga gjyqtari Lazër Sallaku dhe ka vendosur detyrim paraqitje për të përfshirët.

Top Channel