Në Tiranë po zhvillohet sot një konferencë ndërajonale për turizmin. Shqipëria, Greqia, Italia, Sllovenia, Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Serbia, Kroacia dhe Mali i Zi, janë bërë bashkë në këtë samit, i cili sipas qeverise synon t’u tregojë shteteve fqinje se Shqipëria është një leksion solidariteti.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetarja Kristi Gongo bisedoi me Blendi Klosin, ministër i Turizmit, mbi të rejat nga samiti.

Top Channel