Tri derra janë arratisur nga ferma ku ishin dhe kanë hyrë në qytetin siberian të Tiumenit, në Siberi.

Ndoshta do të mendoni se kanë shkuar te departamenti i perimeve, por nëna dosë dhe dy gicat që e ndiqnin shkuan te departamenti i pijeve alkoolike. I rrëzuan me noçkë, i thyen dhe nisën të thithin uiski.

Rusët, të cilët ia dinë të mirat pozitive alkoolit në të ftohtin e Siberisë, janë treguar dashamirës me derrat dhe i ruajtën jashtë supermarketit, derisa erdhi i zoti që t’i marrë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel