Rama e nis mëngjesin me fjalë të shenjta: T’i shërbesh popullit tënd është mirësia më e madhe

13/12/2019 07:45

Kryeministri Edi Rama e ka nisur këtë mëngjes duke shpërndarë fjalët e librit të shenjtë të myslimanëve, Kuranit.

Rama në profilin e tij në rrjetin social Facebook shkruan: Çdo kohë është e humbur përveç kohës kur mbjell mirësi, ti shërbesh Popullit tënd është mirësia më e madhe.

Postimi mori shumë komente dhe pëlqime.

Top Channel