Familja Tonuzi në Shetaj është një nga familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit me magnitudë 6.4.

Edhe pse gjendja po shkon drejt normalitetit ata vazhdojnë të rrinë për siguri në çadër, ndërsa janë munduar të shpëtojnë ç’të mundin nga shtëpitë e tyre.

Siç duket edhe fotoja një nga objektet me rëndësi që ata kanë shpëtuar është dhe televizori.

Top Channel