Viti që po ikën ka qenë i mbushur plot me ngjarje, dhe agjencitë fotografike dhe ato të lajmeve kanë përzgjedhur fotot më interesante të vitit.

Por mes lajmeve ka pasur edhe foto që kanë rënë më shumë në sy për çudinë, faktin e të qenit të veçanta e ndonjëherë qesharake.

Këto janë disa nga fotot më të çuditshme të postuara nga mediat botërore gjatë vitit 2019.

FOTO GALERI
1/41
Dhëmbët e nxjerra nga nofulla e një djali në Indi

Top Channel