I ftuar në Open në Top Channel, sizmologu Llambro Duni tha se vëmë re një qetësim të pasgoditjeve.

“Më duhet ta konfirmoj këtë. Kemi vënë re që nga e shtuna në darkë që kemi një qetësim të psgoditjeve dhe kemi nga një tërmet të shkallës 4.5 dhe 4.4 të shkallës rihter.

Pra pas një situate qetësuese ndodh një tërmet po të themi disi i fortë. Sot edhe tërmetet kanë një zbritje në magnitudë. Pasgoditja e parë ishte me magnitudë 5.6. zbriti në 5.1 dhe deri në 4.4”- tha sizmologu Duni.

 

Top Channel