Në Durrës vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave.

Procesi i shembjes së ndërtesave ka nisur menjëherë pas përfundimit të procesit të kërkim-shpëtimit.

Pas “Lubjanës”, do ketë edhe ndërtesa të tjera që do prishen.

Po verifikohen dokumentat e pronësisë dhe do fillojë prishja edhe atje po në rrugën e Plazhit.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel