Konsumatori i ditëve të sotme blen ushqim për të ngopur mendjen, është konkluzioni i një studimi.

“Konsumatori modern është gjithmonë e më i informuar dhe i vetëdijshëm, ai kërkon inovacion dhe kënaqësi së bashku me shëndetin, blen produkte të certifikuara, nuk ka më uri, por oreks, dhe ngopet më shumë nga mendja, sesa nga barku i tij”, thuhet në studimin e bërë nga observatori i ushqimeve, prodhimit dhe territorit të Eurispes, UCI dhe Universiteti Mercatorum.

Top Channel