Në Tiranë, Presidenca në bashkëpunim me Departamentin Amerikan të Shtetit po zhvillojnë një konference me teme “Feja si një instrument për paqen”. Në fjalën e tij presidenti Ilir Meta është ndalur edhe në çështjen e grave dhe fëmijëve shqiptarë në kampin Al Hol në Siri.

Gazetari Muhamed Veliu ndoqi nga afër këtë konferencë dhe solli detaje të reja në edicionin informative të orës 12:00 në Top Channel.

Top Channel