Në gusht të vitit 2015, bordi drejtues i një shkolle në Britani vendosi të shkarkojë nga puna drejtorin e shkollës, pasi kishte kryer marrëdhënie seksuale me dy djem 17-vjeçarë.

Por drejtori i shkollës e hodhi në gjyq institucionin për pushim të padrejtë nga puna. Dy 17-vjeçarët nuk ishin nxënës të shkollës dhe ai i kishte njohur nga një aplikacion, dhe mosha e ligjshme për seks konsensual është 16.

Ai e fitoi gjyqin ndaj shkollës dhe do të marrë si dëmshpërblim rreth 800 mijë euro.

Top Channel