Një turist i fiksuar me fotografitë ka rënë në një prej kanaleve të famshëm italianë, teksa përpiqej të kapte një foto sa më të bukur.

Por nuk e dinte që pas trotuarit vinte menjëherë kanali, pasi ishte i mbuluar me ujë, dhe zhytet i gjithi brenda.

Megjithatë, instinkti prej fotografi të mirë të fotove “selfie” e bëri që ta mbajë telefonin jashtë ujit dhe ta shpëtojë.

Jo vetëm kaq, por ai vazhdon të shkrepë foto edhe pasi bie në ujë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel