SHBA, nxënësit që i mbijetuan sulmit të radhës tregojnë tmerrin e përjetuar

14/11/2019 21:34

Nxënësit që i shpëtuan sulmit të radhës në shkollat amerikane, i cili u mbyll sot me një të vdekur dhe dy tre të plagosur, tregojnë se ishte një përvojë e tmerrshme.

“Duhej t’u shpëtonim plumbave që kërcisnin rrotull nesh, të fshiheshim nëpër dollape”, thonë ato për mediat.

“Ishte shumë e frikshme. U dëgjua një e shtënë. Pastaj katër të tjera. Pastaj nisëm të gjithë të vrapojmë”, thotë një vajzë që ende dridhet teksa përqafon të ëmën.

“Dëgjova vetëm fëmijë që vraponin të tmerruar e që telefonin prindërit e tyre”, thotë një tjetër.

“Sapo dëgjuam të shtënat, vrapuam për të shpëtuar kokën. Pamë fushën e hapur dhe vrapuam në atë drejtim”, thonë të tjerët, të cilët shkuan te një kantier ndërtimi ku morën ndihmë nga punëtorët.

FOTO GALERI
1/14
Nxënësit që i shpëtuan sulmit të radhës në shkollat amerikane, i cili u mbyll sot me një të vdekur dhe dy tre të plagosur, tregojnë se ishte një përvojë e tmerrshme.

Top Channel