Virozat e stinës kane prekur një numër të konsiderueshëm fëmijësh  edhe në qytetin e Fierit 80 deri në 100 fëmijë paraqiten gjatë 24 orëve  në urgjencën e pediatrisë.

Mjekët u sigurojnë fëmijëve të bëjnë kujdes me veshjen  por dhe nxitjen e konsumit të lëngjeve të frutave të freskëta tek fëmijët.

Virozat kanë një trend në rritje në të gjithë vendin ndërkohë që pritet të qarkullojë edhe virusi i gripit për të cilin në institutin e shëndetit publik i cili survejon situatën  nuk është izoluar asnjë rast me grip .

Top Channel