Shpërthimi në një minierë në Gjermani ka bërë që të bllokohen 30 punëtorë, ndërkohë që disa prej tyre janë plagosur.

Punëtorët ngecën 700 metra nën tokë në zonën e Tojts Shentalit.

Zjarrfiksit dhe punonjësit e emergjencave bashkërenduan përpjekjet për t’i nxjerrë të mbijetuarit nëpërmjt tunelit të minierës.

Për fat të mirë, të gjithë u nxorën në kohë dhe të plagosurit po marrin mjekim. Vetëm një prej tyre është në gjendje të rëndë.

Top Channel