Gazetari Carlo Bolino bëri një apel për të gjitha mediat në Open në Top Channel.

“Media rrezikon të bëhet palë me bandat duke mbrojtur njërën dhe duke akuzuar tjetrën. Krimi nuk ka ngjyrë. Krimi ka synim të vetëm pushtetin dhe paranë”- tha Bolino.

Bolino vazhdoi apelin duke thënë se mediat duhet t’i bien të gjithë bandave pa dallime.

Ky apel erdhi pasi në studio u tregua që bandat dhe personat me precendet kriminal bashkëpunojnë me partitë dhe politikanët duke qëndruar gjithmonë në pushtet.

Top Channel