Njerëzit kalojnë në gjumë një pjesë të mirë të jetës, dhe shtrati ku kalohet nata është vendi ku realisht qëndrojmë më shumë.

Por përveçse duhet të jenë të rehatshëm, shtretërit mund të jenë edhe të bukur, të veçantë e madhështorë.

Disa prej këtyre shtretërve janë aq të veçantë sa shumë prej nesh do të donin t’i kishin. Disa janë thjesht shumë të çuditshëm.

Aj.P

FOTO GALERI
1/30

Top Channel