Si shumë të tjerë, edhe artisti finlandez, Jirka Vinse Jonatan Vaatainen është rritur duke parë filmat vizatimorë të Disney-t.

Personazhet më të famshëm të këtyre filmave e kanë frymëzuar që të krijojë vizatime të portreteve sikur të ishin njerëz të vërtetë.

“Në vitin 2011 thjesht e nisa si sfidë argëtuese, të vizatoja Ursulan nga filmi ‘Sirena e Vogël’, se si do të dukej në jetën reale”, thotë artisti, i cili sot ka vizatuar shumë prej personazheve dhe ka mbledhur me mijëra ndjekës nëpër rrjete shoqërore.

Aj.P

FOTO GALERI
1/45

Top Channel