“Qeveria Gjermane i ka thënë PO Shqipërisë dhe presim që edhe shtetet e tjera të aprovojne celjen e negociatave”.

Nga Shkodra, gjatë një interviste për Top Channel, ambasadori Gjerman Peter Zingraf ka ritheksuar vullnetin e qeverisë së tij pro integrimit të Shqipërisë ndërsa tha se askush nuk mbështeti por dënoi dhunën e përdorur nga opozita.

Zingraf vlerësoi edhe reformën në drejtësi ku sipas tij, tashmë gjykatat janë drejt pavarësisë se plotë nga politika.

Top Channel