Për shkak të lajmit të rremë të shpërndarë nga portali syri.net qytetarët e Tiranës, Durrësit dhe Elbasanit dolën në rrugë.

Portali më vonë e tërhoqi lajmin dhe ministria e mbrojtjes Olta Xhaҫka tha se do ketë ndëshkime shembullore për ata që përhapin lajme të rreme.

Në një konferencë nga kryeministria, Xhaҫka përdori fjalën burg.

Ndërkohë sizmologët u kanë bërë thirrje qytetarëve që të mos qëndrojnë në rrugë. Ata theksojnë se lëkundjet e lehta pas tërmetit janë normale.

Top Channel