Kryeministri Edi Rama ishte në njësinë administrative numër shtatë, ku u takua me disa banorë, banesat e të cilëve pësuan dëmtime prej lëkundjeve të djeshme sizmike.

Rama u kërkoi familjarëve të largoheshin përkohësisht, me qëllim rindërtimin e çative dhe banesave të rrënuara.

Top Channel