Shërbimet e emergjencës lajmërojnë se pas tërmetit kanë nisur të kërkojnë ndihmë personat e lënduar.

Dy persona janë braktisur nga shembja e një shtëpie pranë autostradës Tiranë-Durrës.

Në Pezë Helmës janë lënduar tre persona të së njëjtës familje, si dhe dy të moshuar në Tiranë pësuan lëndime te pallatet HAWAI, pranë qendrës Kristal.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel