Në datat 19-21 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë si pasojë e punimeve për rikonstruksionin e kabinave.

Zonat dhe oraret janë si më poshtë:

19 shtator
09:00-13:00
Krrabë, Pashkashesh, Mushqeta

09:00-15:00
Rruga e Elbasanit pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

20 shtator
09:00-15:00
Fillimi i Rrugës së Dibrës pjesërisht afër 9-Katsheve
12:00-15:00
Rruga “Reshit Çollaku” pjesërisht pranë Postës Qendrore

21 shtator
09:00 – 15:00
Rruga “Edit Durham” pjesërisht

Top Channel