Keni hyrë ndonjëherë në një pishinë nga ku nuk ju bëhet të dilni më?! Pishinat e ëndrrave ekzistojnë vërtet.

Dhe jo vetëm në resorte luksoze, apo shtëpi pasanikësh.

Të rrethuara nga panorama mahnitëse, arkitektët kanë realizuar projektet që rivalizojnë natyrën dhe imagjinatën, duke ndërtuar pishina edhe në shkretëtirë.

Ja një seri fotosh nga pishinat më mbreselënëse të realizuara nga njeriu, por dhe disa pellgje natyrore që vetëm natyra di t’i krijojë.

FOTO GALERI
1/43

Top Channel