Udhëtimi më i madh nis me një hap të vetëm.

Sot janë kompani të mëdha, korporata shumëkombëshe, ndaj mund të jetë e vështirë të besohet që dikur kanë qenë dyqane e biznese të vogla.

Shumica e këtyre kompanive kanë vërtet një fillim modest, dhe pronarët e tyre janë bërë vetë miliarderë, pa trashëguar gjë nga familjet.

Këto janë produktet e para të disa prej kompanive më të mëdha që njeh bota sot.

FOTO GALERI
1/20
Sony, 1946, kompania që sot ju sjell Playstation, televizorë, kamera e shumë teknologji të tjera, e ka nisur me një tenxhere druri me një rezistencë brenda për të gatuar oriz, dhe u themelua në Tokio, Japoni

Top Channel