U zhvillua shfaqja e gjashtë “Queer Runway” në Muzeun e Brooklyn, për këtë vit.

Është shënuar fillimi i Javës së Modës në New York, por me një sfilat ndryshe nga çfarë jemi mësuar të shohim, duke mbushur Muzeun e Brooklyn me mysafirë dhe të ftuar dhe pothuajse 2000 anëtarë të publikut.

Kjo sfilat e quajtur “Modë pa gjini” shënon vitin e saj të 10 në botën e biznesit, me një shumicë modelesh të të gjitha racave, moshave apo gjinive.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel