Video-lojërat janë një formë popullore e argëtimit për njerëz të panumërt në të gjithë globin dhe të famshmit nuk bëjnë përjashtim. bota e lojërave është rritur në mënyrë eksponenciale. Sot, është një industri shumë milionëshe.

Vlerësohet se ka mbi 2.5 miliardë lojtarë në të gjithë botën dhe midis këtij numri të madh, do të gjeni edhe shumë njerëz të famshëm.

Ju mund të mendoni se të famshmit janë shumë të zënë për të luajtur video-lojëra, por duket se shumë nga këta yje gjithmonë gjejnë kohën për të luajtur. Në fakt, disa nga këta të famshëm madje pranuan të kalojnë orë të tëra duke luajtur lojërat e tyre të preferuara!

Shfletoni nëpër galeri dhe zbuloni se kush luan çfarë.

FOTO GALERI
1/7
Eminem –Reperit i pëlqen të luajë 'Call of Duty: Black Ops'. Ai bëri një partneritet me producentin e lojës, Activision dhe këngën e tij, 'Ëon't Back Doën', madje shfaqet në video lojën.

Top Channel