Një helikopter është përplasur në ajër me një avion model “ultralight” ku për pasojë kanë humbur jetën 7 persona.

Përplasja ndodhi në afërsi të Inca, në veri të Mallorca të Spanjës. Raportohet se dy nga viktimat ishin nën 18 vjeç.

Shtatë personat të cilët humbën jetën ishin në bordin e helikopterit ndërsa dy te tjerë po udhëtonin më avionin “ultralight”, një model avionësh të vegjël me një maksimum prej dy vendesh.

Ekipet e mergjencës dhe ato hetimore kanë shkuar në vendngjarje.

Top Channel