Ministria e energjisë dhe inspektoriati shtetëror teknik bllokuan 550 ton nafte në Rafinerine Ballshit për shkak se ishte jashtë standardeve të cilësisë. Ministrja e Energjisë Belinda Balluku,theksoi se qeveria nuk do të tolerojë asnjë subjekt i cili abuzon me cilësinë e karburantit

Kryeinspektori i Inspektoriatit Shtetëror Teknik, Admir Abrija, paralajmëroi se kontrollet për cilësinë e karburanteve do të intensifikohen gjatë muajit të ardhshëm.

Karburanti i bllokuar në rafinerinë e Ballshit do të ripeërpunohet dhe vetëm pasi të ketë përmbushur standardet e cilësisë do të lejohet të dalë në treg.

Top Channel