Në vendin e quajtur Kodra e Llukovit në zonën e Zapodit, Parku Natyror Korab-Koritnik një zjarr rrezikoi një masiv rrobulli dhe pishë të zezë aty.

Por fatmirësisht punonjës të Administrates të Zonave të Mbrojtura bashkë me banorë të fshatit dhe punonjës të Shërbimit Zjarrfikës të Bashkisë Kukës parandaluan një përkeqësim të situatës.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel