Teksa dëgjojmë shpesh lajme për yjet e Hollivudit që bëjnë festa marramendëse dhe blejnë sende qesharake të shtrenjta, mësojë se jo të gjithë kanë pasur një jetë të lehtë.

Padyshim, shumë yje ishin të pasur para se të bëheshin të famshëm, por janë të shumë edhe ata që erdhën në famë nga një kënd krejtësisht tjetër, duke luftuar me varfërinë e thellë,  para se të pushtonin ekranin.

Tani, me vila të mëdha mund të jetë e vështirë për këta të famshëm të kujtojnë kohërat kur ata nuk kishin çati mbi kokën e tyre.

Shikoni këtë galeri për të parë historitë triumfuese të yjeve që shkuan nga të jetuarit në rrugë për të ecur në qilima të kuq.

FOTO GALERI
1/8
Halle Berry-Kur filloi së aktore, Berry ende ishte e pastrehë dhe iu desh të qëndronte në strehimore në vitet e hershme të saj. Ajo ka thënë hapur që në të vërtetë është mirënjohëse për përvojën që ka kaluar.

Top Channel