Tempulli 700 vjeçar, që i ka bërë ballë përmbytjeve të panumërta, është quajtur ndryshe edhe Arka e Noas së Kinës.

Ndërtesa shtatë shekullore, në Ezhou të Kinës, është ndërtuar që në kohën e dinastisë Song në lumin Jangzi.

Nuk ka vit që niveli i lumit të mos ngrihet në nivele të rrezikshme, dhe prapë ndërtesa qëndron e fortë, në mes, pa u dëmtuar fare.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel