Një tjetër shtëpi e shkatërruar nga tërmeti është edhe ajo e Bajram Bekollit. Me zërin që i dridhet Bajrami tregon për ‘Top Story’ sakrificat e një jetë të tërë për ta ndërtuar këtë shtëpi, që për pak desh i mori edhe jetën e djalit të vet.

“Tërmeti kur ra, ne ishim në gjumë. Djali ishte në në dhomë tjetër, ngaqë ishim të lodhur nga puna, unë nuk e ndjeva, por djali erdhi dhe më zgjoj. Nuk dolem dot pa pushuar tërmeti, kur pushoj dolem në oborr. Pastaj kishte prap lëkundje tërmeti dhe ne shihnim nga jasht shembjen e shtëpisë, oxhakut të shtëpisë. Djali I xhajës u plagos dhe e çuam në spital. Çdo pasuri timen e kam derdhur në shtëpi dhe ja u shemb, punova tër jetën, perendia ma hoqi pasurinë menjëherë. Tashi nuk besoj as në zot, unë e kam sfiduar zotin gjithmonë por këtë herë më sfidoj ai mua, nuk kam mosh të ngrij prap shtëpi”, tregon Bajram Bekolli

Top Channel