Zakonet e martesës janë të ndryshme në vende të ndryshme të botës dhe më poshtë do iu paraqesim traditat më të rralla.

FOTO GALERI
2/4
Në Filipine, në momentin që djali kërkon tek familja dorën e vajzës ai duhet të bëjë edhe disa punë shtëpie për t’i treguar prindërve të nuses së ardhshme se ai është në gjendje të kujdeset për vajzën. Ky ritual quhet pamamanhikan.

Top Channel