Policia ka nisur një hetim pasi një kalimtar që po shëtiste me qenin, zbuloi një këmbë njeriu vetëm disa metra larg një shkolle fillore mëngjesin e sotëm.

Zbulimi i tmerrshëm u bë në një rrugë të ngushtë në një fshat në orën 6.45. Policia shkoi në vendin e ngjarjes dhe rrethuan vendkalimin, i cili përdoret çdo ditë nga qindra nxënës.

Detektivët po flasin me fqinjët në fshatin New Waltham, Lincolnshire, pasi hetuesit e mjekësisë ligjore po vazhdojnë hetimet.

Top Channel