Një modele e njohur në Instagram për fotot seksi, e quajtur Daisy Keech, merrte vazhdimisht akuza se kishte bërë operacion të pasmet.

Për t’u mbushur mendjen skeptikëve, ajo shkoi te një kirurg estetik dhe kërkoi që të “certifikojë” se nuk i është nënshtruar asnjë operacioni.

Modelja shkoi te një nga kirurgët më të njohur në Beverli Hills, Ashkan Ghavami, i cili bëri verifikimet përkatëse dhe deklaroi me përgjegjësi të plotë se ajo është “bio”.

FOTO GALERI
3/12

Top Channel