Çdokush që është në moshë dhe ka përdorur aparat fotografik,  e di se sa e vështirë ishte për të bërë foton e përsosur. Veçanërisht pasi, pasi u morën, fotografia ishte ajo periudhë. Më përpara nuk ishte e mundur që fotot të manipuloheshin në mënyrë digjitale me Photoshop dhe softuerë të tjerë të redaktimit të fotove që kemi në dispozicion sot.

Në fotot e vjetra, mund të shihni sytë e kuq apo të mbyllur, shprehjet të fytyrës të pahijshme ose flokë të çrregullt. Por edhe me ardhjen e telefonave të parë celularë që bënin, fotografi, rezultatet ishin mjaft zhgënjyese. Tani shikoni Instagram-in: fotot perfekte!

Dhe nuk është vetëm merita e teknologjisë, por edhe e burimeve të vazhdueshme të frymëzimit që na stimulojnë. Sot, fotografia nuk shërben vetëm për të ruajtur kujtimet, por për të krijuar një stil, një imazh (në kuptimin më të gjerë të fjalës). Ne po ju paraqesim disa ide se të bëni foto perfekte.

FOTO GALERI
2/28

Top Channel