Xhenierët e Forcave të Armatosura kanë gjetur në Pukë, aty ku një ditë më parë punonjësit e gjelbërimit gjetën një predhë 120 mm, 40 granata dore difensive, 6 granata dore ofensive si dhe një granatë dore me bisht.

Nga verifikimet paraprake, dyshohet që këto municione të kenë dalë nga depot e Forcave të Armatosura dhe të jenë hedhur në zonë gjatë trazirave të vitit 1997, duke u shndërruar në një rrezik serioz për jetën e banorëve.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel