Wake Up/ Ori Nebijaj ofertë biznesi MasterChef-it me “Kapele të Artë”

10/01/2019 13:12

Ravajol Hasani prej 15 vjetësh ushtron profesionin e kuzhinierit.

Gjatë intervistës në ” Wake Up” me shefin e famshëm Ravajol Hasani, nderuar me çmimin e  “Kapela e Artë” dhe “Luga e Argjendtë” moderatorja Oriela Nebijaj shprehu dëshirën se do t’i kishte hyrë sërish botës së biznesit, duke hapur një restorant të ri me kuzhinierin Ravajol Hasani. Ky i fundit e la të hapur mundësinë e një bashkëpunimi.

 

Top Channel