Shpellat gjithmonë kanë ngjallur interesin e njerëzve, sidomos pas sagës së filmave “Indiana Jones”, i cili kërkonte thesare dhe aventura brenda tyre.

Shpellat më të bukura dhe më interesante janë padyshim shpellat ujore.

Një vizitë në një shpellë ujore është gjithmonë tërheqëse dhe vendet bregdetare ofrojnë ture. Më poshtë shikoni 10 shpellat më të bukura në botë…

FOTO GALERI
1/19
Shpella e Fingalit - Isle of Staffa, Skoci

Top Channel