Mënyra se si nisim mëngjesin na ndihmon të kemi energji dhe vitalitetin për të cilin kemi nevojë për gjithë ditën.

Ndonjëherë fitojmë disa zakone që përveçse të sjellin të mira në shëndet, shkaktojnë efekte të padëshiruara, qoftë fizike dhe psikologjike.

Shumë prej tyre bëhen rutinë e përditshme, por me kalimin e kohës dëmtojnë mirëqënien tonë. Për këtë arsye, ja disa këshilla se çfarë duhet të shmangni në mëngjes, sigurisht duke u fokusuar tek shëndeti.

 

FOTO GALERI
1/5
Përdorimi i antinflamatorëve Paracetamoli, apo aspirina nuk duhen pirë esëll në mëngjes, pasi sjellin shqetësime në stomak, dhe për të minimizuar efektet duhet ta pini atë me një gotë qumësht apo shumë ujë.

Top Channel