Gjenerata e re e telefonëve “Nokia”, me ekran të lakuar

29/06/2015 00:00

Materiali prej polikarboni dhe paneli LCD do të bëjnë të mundur që modeli i ri “Nokia Ember”, të jetë i lakuar.

Ky version është shfaqur nga Eoin Bracken, i cili thotë se koncepti i tij do të jetë gjenerata e re e telefonëve “Nokia”.

Gati një vit më parë, “Microsoft” dhe “Nokia” arritëm marrëveshjen që kompania e njohur finlandeze të mos prodhojë asnjë model të telefonit deri në vitin 2016 dhe se të gjithë duhet të jenë eksluzivitet i “Microsoft”.

Materiali prej polikarboni te “Nokia Ember” do të shtrihet në të gjitha skajet e ekranit dhe nuk do të ketë korniza anësore. Për të parë teknologjinë e re të telefonëve smart “Nokia” duhet të presin 2016-n.

Top Channel