Protestuesit, pankarta kundër qeverisë

21/01/2011 14:00

“Berisha dorëzo bllokun” është slogani me të cilin ka nisur demonstrata masive e opozitës, ku ka një pjesëmarrje të konsiderueshme.

Sipas informacioneve të fundit, pjesëmarrësit mbajnë pankarta në duar përmes të cilave kërkojnë largimin e qeverisë.

Ndërkohë, pranë qytetarëve, në vendet e grumbullimit, kanë zbritur edhe deputetët e Partisë Socialiste.

Ndërkohë, raportohet se rreth 5 mijë protestues janë nisur nga “21 Dhjetori” drejt bulevardit “Dëshmorët e Kombit”, ku dhe do përqendrohet protesta.

Deri tani nuk është regjistruar asnjë incident, përvec disa problemeve të shkaktuara në trafik për shkak të fluksit të qytetarëve.

Top Channel