Almhofer: Zgjedhjet do organizohen nga kosovaret

24/04/2009 13:35

OSBE do te ndihmoje Kosoven dhe do kete rolin e keshillueses per zgjedhjet e ardhshme, por me organizimin e tyre do te merret KQZ.

Sipas shefit te misionit te OSBE-se ne Kosove, Werner Almhofer, qe pas shpalljes se pavaresise, edhe ky mision ka pesuar ndryshime. Buxheti i tij eshte reduktuar 11 perqind , ndersa numri i pjesetareve te OSBE-se eshte ulur me 80 persona. Komentet u bene nga Almhofer ne nje interviste per nje televizion te Kosoves.

Edhe shefi i UNMIK-ut, Lamberto Zannier theksoi me pare se misioni do te kete rol keshillues.

Top Channel