Kriza, qeveria e Kosoves ndan 200 mln euro

11/04/2009 12:00

Qeveria kosovare vendosi te ngrije nje fond prej 200 milione eurosh per ta perdorur ne ndihme te ekonomise nese kriza do te thellohet.

Paralajmerimet per ndikim te krizes kane shtyre qeverine qe te marre masa serioze.

Ministria e Ekonomise ka ndare fondin ne menyre qe kriza te perballohet me lehte dhe qytetaret te jene sa me te paprekur nga ky fenomen.

Lidhja Demokratike e Kosoves ka mbeshtetur keto levizje te qeverise, qe sipas saj do te beje qe efektet negative te krizes te jene sa me te dobeta.

Top Channel