EULEX shpall te pafajshem grupin e Prizrenit

11/04/2009 11:50

Trupi gjykues i EULEX-it ka shpallur te pafajshem tre ish-pjesetare te UCK-se, Selim Krasniqi, Bedri Zyberaj dhe Agron Krasniqi.

Ata jane njohur me emrin Grupi i Prizrenit. Trupi i perbere nga dy gjyqtare vendas ka vendosur qe tre personat te lirohen nga paraburgimi, duke e ndryshuar vendimin e Trupit gjykues te shkalles se pare.

Tre personat ishin denuar me pare me nga shtate vjet heqje lirie.

Top Channel