I denuari pret gishtin dhe ia dergon Gjykates

26/01/2009 12:35

Ka prere njerin nga gishtat e dores dhe ia ka derguar Gjykates se Larte te mbyllur ne nje leter.

Nje serial killer australian, qe vuante denimin me burgim te perjetshem, ka vendosur gishtin ne nje leter dhe ua ka dorezuar autoriteteve te burgut per ta postuar ne Sidnei.

Ivan Milat eshte transportuar menjehere ne spital per t’u operuar. Nuk dihet se cili ka qene mesazhi, qe vrasesi ka dashur t’u percjelle gjykatesve me kete gjest. Ai u shpall fajtor per vrasjen e shtate turisteve ne nje pyll te Australise, ndersa mendohet te kete gisht ne zhdukjen e te pakten 30 personave.

Top Channel